19 februari 20.00 uur; ‘De perfecte chaos – 5G dringend of dwingend’

Print this entry

Met het oog op de wereld, 19 februari 20.00 uur

‘De perfecte chaos – 5G dringend of dwingend’

De meningen en standpunten over dit thema lopen maatschappelijk zeer uiteen en met name over de effecten van de zenderstraling. Wetenschappers, gemeenten, politici en belangengroepen lopen totaal niet met elkaar in de pas terwijl anderzijds ook door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een keur aan risico’s voor de gezondheid wordt opgesomd  naast prangende vragen over bijvoorbeeld privacy. En toch lijkt het haast niet te kunnen worden tegengehouden. Jan van Gils heeft zich intensief met dit onderwerp beziggehouden en spreekt en schrijft daarover op verschillende plaatsen. Hij wil ons graag inzicht geven in de grote belangen die wereldwijd spelen en in de effecten die dat heeft op een aantal levensgebieden.