19 december 17.00 uur Kerstspel voor jong en oud,

Print this entry

Groote blijdschap segh ick u aen

In de stille kerstnacht worden de herders door slaap overmand. In hun droom verschijnt de Engel en roept ze op om naar Bethlehem te gaan om het kindje te begroeten. Graag nodigen we u ook uit om het wonder te aanschouwen tijdens het kerstspel dat op zaterdag 19 december in de kerk wordt opgevoerd.

Een plaats reserveren kan door een mail te sturen naar michaelkerkrotterdam@gmail.com  Voor de veiligheid van zowel spelers als toeschouwers is een aantal aanpassingen gedaan. Zo worden de liederen van de ommegangen van achteruit gezongen en houden we in het spel waar mogelijk de 1,5 meter regel aan.

Wel aan laat ons naar het kerstspel gaan. So ghy bereyt syt en het aen wilt hooren, swyght stil en opent wydt u ooren!