Het is beter te geven…schenkcasula’s

Een viering van 100 jaar Christengemeenschap nodigt uit tot schenken. 

Wat kunnen de Nederlandse en Vlaamse gemeentes betekenen voor gemeenten in andere regio’s die het niet zo breed hebben?
In de volgende gemeenten is er een grote wens voor een nieuwe kazuifel: Litouwen (een epifanische casula), Buenes Aires – (een trinitarische casula) en West-Australië – (een trinitarische casula).

De kosten voor een casula zijn 1150 euro. Met de gemeenten in Duitsland en Zwitserland proberen wij gezamenlijk een bedrag van 3450 euro voor de schenkcasula’s op te brengen. De stof wordt besteld bij de Gewäderkammer in Berlijn en een aantal maaksters in ons bewinds-gebied gaan ijverig aan het werk om deze schenk-casula’s op tijd af te hebben. In uw gemeente kunt u contant geld schenken aan de penningmeester of u kunt doneren via: Christengemeenschap Gezamenlijke Kas: NL43 INGB 0000 3499 01, onder vermelding van: Schenkcasula’s.